ads.txt

Domácí granola

Křupavá a voňavá snídaně 🙂 Verze ovesných vloček, které si musí oblíbit každý, i já 🙂

Ingredience

  • 300 g vloček (můžou být i špaldové, nebo mix vloček)
  • 100 g kešu oříšků
  • 50 g lískových ořechů
  • 50 g mandlí
  • 50 g slunečnicových a dýňových semínek
  • 30 g kokosových plátků
  • 1 lžíce raw kakaa (může být i normální, ale granola bude tmavší a hořká)
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 2 lžíce agáve sirupu

Postup

  1. Troubu si předehřejeme na 180°C a plech si vyložíme pečícím papírem.
  2. V míse smícháme suché ingredience (vločky, nakrájené oříšky, semínka, kakao).
  3. Poté přidáme agáve a kokosový olej. Všechno důkladně promícháme tak, aby se nám směs rovnoměrně obalila.
  4. Směs rozprostřeme na plech a dáme do trouby.
  5. Pečeme 15 minut, poté promícháme, aby se granola opekla ze všech stran a pečeme dalších cca 15 minut.
  6. Po upečení necháme vychladnout a uložíme do uzavíratelný nádoby.

Tip: Podáváme s jogurtem, kokosem a ovocem.

Před
Po
Komentáře