Zelňáčky

Miluji bramboráky, a tak objevuji různé druhy. Kromě klasických už jsem vyzkoušela cuketové a dnes jsem objevila další skvělou variantu!

S kysaným zelím. Top 🙂

Ingredience

  • 6 až 8 brambor (dle velikosti)
  • 1/2 balíčku kysaného zelí
  • sůl a pepř
  • 1 lžíce hrašky
  • 2 lžíce solamylu
  • olivový olej

Postup

  1. Oloupeme a nastrouháme brambory najemno.
  2. Přidáme zelí.
  3. Osolíme a opepříme.
  4. Přidáme hrašku a solamyl.
  5. Důkladně promícháme a necháme 5 až 10 minut odležet.
  6. Znovu promícháme a smažíme na olej cca 5 minut z každé strany.
  7. Já mám ráda extrémně křupavé, tak smažím klidně i déle.
Komentáře